Promo App Platform
Marketinguitingen vormen een kritisch onderdeel van het marketingproces. Promo App Platform (PAP) biedt een veelzijdig oplossing die u helpt bij de operationele executie van het marketingproces, van creatie tot en met distributie.

PAP is meer dan digital asset management. Het is een platform dat 24-7 toegang biedt tot de juiste, actuele bestanden, die centraal zijn opgeslagen. PAP voert daarbij de regie over de werkzaamheden en kent in dat kader aan gebruikers specifieke rechten toe. Op elk moment is duidelijk van wie er wat verwacht wordt in het proces van operationele executie.

Promo App Platform zorgt voor een kortere "lead time" door een gecontroleerd en daardoor minder foutgevoelig proces. De algehele kwaliteit van de output wordt daarmee gewaarborgd.

PAP highlights:

 1. overal, beschermde, toegang tot centraal opgeslagen creatie en content;
 2. volledige controle over grafische producties;
 3. versiebeheer; procesvoortgang steeds op basis van de actuele versie;
 4. koppeling materiaal aan meta data;
 5. workflow management per uiting.

 

Promo App Platform voorkomt:

 1. verschillende versies van dezelfde (product)afbeeldingen op verschillende opslaglocaties;
 2. ontelbare lokale back-ups;
 3. onoverzichtelijkheid van grafische elementen en de geldigheid ervan;
 4. oneigenlijk gebruik van uw grafische producties.


PAP kan breed ingezet worden ter ondersteuning van alle belanghebbenden zowel binnen als buiten uw organisatie.

Promo App Platform
Generatie
De generatie.functie zorgt voor de gewenste output. Materialen zoals advertenties, folders, video's, point of sale en andersoortig materiaal kunnen automatisch helemaal, maar ook in combinatie met een vastgestelde workflow gedeeltelijk worden gegenereerd. Zo kunt u zelf per uiting de optimale mix van automatisering en grafische vrijheid bepalen.

Uitingen
PAP bevat uitingen. Ieder uiting bestaat uit één of meerdere pagina's.
Deze pagina's kunnen automatisch of handmatig worden aangemaakt. Iedere pagina kan vervolgens ingedeeld worden met artikelen en/of aanbiedingen of, indien het juiste materiaal nog niet beschikbaar is, met een reservering op de aangegeven positie. De uitingen worden inclusief artikelen en/of aanbiedingen automatisch geïmporteerd op basis van een CSV of XML koppeling. Daarnaast kunnen losse PDF- en InDesign bestanden geüpload worden in de pagina.

Prijs-, tekst- en (product)afbeeldingswijzigingen kunnen automatisch worden doorgevoerd, als betreffende artikelen zijn opgenomen in de PAP product database.

Sticky notes
Met de stickynotes.functie kunnen brand-, category-, marketing- en andere managers opmerkingen plaatsen op de uiting. Het plaatsen van de sticky notes vindt plaats in een speciaal daarvoor beschikbaar gestelde preview folder binnen PAP en genereert automatisch een briefing en controlelijst.

In deze fase is de automatische generatie voltooid is neemt de studiomedewerker het proces over voor de gewenste fine-tuning.
Het resultaat is een finale uiting.Monsterbeheer
Bij het genereren van een uiting wordt direct duidelijk welke (product)afbeeldingen ontbreken en dus niet voor handen zijn in de productendatabase.

Met de monsterbeheer.functie kan de volledige tracking worden gevolgd, om inzichtelijk te maken in welke fase het monster zich bevindt; is het monster aangeleverd of onderweg, wordt het monster gefotografeerd en/of is het al geïmporteerd in de database en voorzien van een EAN code.

Point of Sale
PAP biedt de mogelijkheden, nadat een folder gegenereerd is, automatisch POS materiaal te vervaardigen.

Return on Investment
De investering kunnen resulteren in de volgende besparingen:
- procesoptimalisatie; 20% minder manuren
- koerierskosten minimaliseren door digital flow
- minder printkosten
- besparingen op tijd door kortere lead time
- archiveren en zoeken naar materiaal door centrale opslag
- hergebruik van materialen zoals fotografie etc.
- voorkomt dubbel werk en reduceert foutrisico.

Outsource uw projecten. Bel +31 85 00 797 00.
Of stuur een mail naar
 • Tible
 • ALeeuwenbrug 97a,
 •   7411 TH, Deventer
 •   Nederland
 • T +31 85 00 797 00
 • E
 •